0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cupetrofeeevara2019Fotbal / Așa cum ne-am obișnuit, deja, în sezonul estival, echipele din seria Vest, sunt cele mai active. Fotbalul continuă, așa că și în această vară vom avea parte de câteva competiții devenite tradiționale în peisajul fotbalistic dâmbovițean. Despre două dintre ele am aflat primele amănunte!



Primele două competiții - tradiționale în fotbalul dâmbovițean, se vor desfășura în luna iulie, la ambele punând umărul prietenul nostru - Gabi Laurențiu. ”Cupa Răscăieți” va fi organizată de către Petrolul Răscăieți, fiind coordonată de inițiatorul de mai sus și viceprimarul Vasile Coman. A doua competiție, inițiată tot de Gabi Laurențiu, este ”Cupa Legumicultorul” - care se va desfășura la Puntea de Greci, aici fiind sprijinit de George Lazăr. Trofeele - prezentate în imaginea de mai jos, au și fost pregătite de Laurențiu, în Spania,urmând ca luna viitoare să fie aduse în țară.

Foto (facebook)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii