0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

emiltudor211Multe am văzut și am scris… dar ceea ce face, zi de zi, AJF-ul condus dezastruos de Emil Tudor…depășește orice imaginație! În chiar ziua alegerilor, atunci când, ATENȚIE, este convocată Adunarea Generală, sunt programate meciuri în fotbalul dâmbovițean! Este incredibil până unde se merge…

 

Să vezi și să nu crezi! Emil Tudor face apel la orice metode... de teama pierderii scaunului de președinte! Cea mai nouă găselniță? A programat meciuri la Juniori C și D, pe 26 aprillie, în chiar ziua alegerilor. Să îi fie atât de teamă încât speră ca prin astfel de măsuri să mai chiulească niște reprezentanți? Nu știm… Întrebăm și noi!

În plus, am aflat, din mai multe surse, de telefoanele date de „locotentenții” lui Emil Tudor către delegații echipelor și nu numai... Este incredibil ce ne spun acești oameni sub protecția anonimatului! Dar vom mai avea timp să vorbim despre “loviturile sub centură” date contracandidaților, de către cei care vor să se asigure, prin orice mijloace, că după data de 26 aprilie vor fi la AJF Dâmbovița!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii