1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor211”Președintele AJF Dâmbovița, cel poreclit “dom’ profesor”, ignoră și încalcă orice principii (…) Gata cu amatorismul, gata cu acești ignoranți. În afară de Pitaru și Nistor, nimeni nu muncește acolo. Nu vom lăsa lucrurile așa, pregătiți-vă de surpize, ignoranșilor, nu lăsăm captiv fotbalul în mâinile voastre!” – Vezi cine a declarat asta, în urmă cu puțin timp!

 

Se anunță vremuri grele pentru Emil Tudor, la AJF Dâmbovița! Deocamdată, fără alte comentarii, redăm poziția lui Ciprian Prisăcaru, pe care am primit-o sub formă de comentariu, la articolul ”De necrezut! Și-au făcut propriile medalii, după propriul regulament!”

”Presedintele AJF Dambovita, cel poreclit “dom’ profesor”, ignora si incalca orice principii. Isi bate joc de orice si de oricine, habar nu are ce se intampla in fotbalul pe care il “conduce” si este total depasit de tot ce se intampla. Sper ca cei care au votat programul “internet la puterea a cincea” sa isi revina. Curand va trebui sa ducem fotbalul judetean acolo unde merita. Sa dam respect celor care fac eforturi, sa respectam principii si sa sprijinim o dezvoltare corecta si constructiva a competitiei judetene. Acesti oameni merita mai mult sprijin si respect. Gata cu amatorismul, gata cu acesti ignoranti. In afara de Pitaru si Nistor, nimeni nu munceste acolo. Nu vom lasa lucrurile asa, pregatiti-va de surpize, ignorantilor, nu lasam captiv fotbalul in mainile voastre!”

Adăugăm doar atât: să fie numărate zilele lui Emil Tudor în fruntea AJF-ului?

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii