1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0001flacaragolMeciul de astăzi, de la Moreni, se anunţă a fi unul... încins, la propriu şi la figurat, date fiind previziunile... meteorologilor, dar şi zvonurile aruncate pe apa Cricovului Dulce... Succes, Flacăra Moreni! Succe, Gabi Paraschiv! Să fie cu victorie! 

 

Flacăra Moreni vs Turris Oltul Tr.Măgurele - un meci încins, la propriu şi la figurat! Se va juca pe o temperatură infernală şi de parcă n-ar fi îndeajuns, sunt destui care vor să-l „vândă” pe „Pară”, pentru o... traistă de „mere pădureţe”!... „Sunt sătul de speculaţiile de doi lei, care apar în Moreni. Să vină alţii mai buni şi să-mi ia locul şi să facă ce n-am reuşit noi să facem”, declara Paraschiv, pentru „dbonline.ro”, după calificarea... sufocantă din Cupa României, cu Râşnovul, decisă la loviturile de departajare. Este drept, Paraschiv recunoaşte jocul slab din meciul de Cupă, dar până la urmă... calificarea contează! Nu ştim dacă este momentul potrivit pentru un „şoc”, mai ales că nu prea s-ar înghesui nimeni să preia un proiect pe termen lung şi pe care să-l modifice din mers. Dar cum nu este momentul să discutăm despre „plecări - sosiri”, mai ales că Flacăra Moreni este un brand în fotbalul românesc şi nu un... peron de gară, unde nu mai opresc nici trenurile de marfă, să trecem la meciul de astăzi... Privind peste... gard, nici Tr.Măgurele n-a reuşit să se califice la Rosiorii de Vede, decât în prelungiri, aşa că nici oaspeţii n-ar fi ceva mai odihniţi… Sigur, trebuie să recunoaştem că la Tr.Măgurele lucrurile stau cu totul altfel şi echipa nu se vaită de „sprijin”... moral şi financiar!

După declaraţiile antrenorului, Flacăra are 4 jucători accidentaţi şi unul suspendat şi va fi o problemă în alcătuirea primului „11”, dar noi credem că Paraschiv va găsi soluţia optimă, nu numai pentru a face faţă jocului, dar mai ales pentru a stinge „focarul” şi a merge mai departe. Nu putem încheia fără a nota „11”-le aliniat de Erik Lincar în meciul de la Roşiorii de Vede (n.r. - scor 3-0; goluri marcate de Fotescu 92, Pencea 102 şi Băjenaru 105): Dumitrescu - Pahonţu, Pahonţu, Savin, Mitrea, Matei, Balgiu, Pencea, „veteranul” M.Constantinescu, Dincă, Suciu, Fotescu.

Arbitrează: Marius Spînu (Bucureşti) - Andrei Pişta (Fălticeni) şi Vlăduţ Hazi (Volovăţ - Suceava). Observatori FRF: Andrei Ioniţă (Bucureşti) şi Dragoş Luca (Braşov).

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii