5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

piciormunte1Ieri, v-am oferit o imagine cu terenul de la Runcu. Astăzi, prietenii noștri ne-au trimis fotografii cu o altă … suprafață de joc, omologată, desigur! În plus, ”barele stau să cadă, sunt ruginite, au găuri în ele poate și pot să cadă, pe careva!”

 

Fotbalul dâmbovițean traversează o perioadă confuză! Imaginile alăturate ne sunt trimise de la Picior de Munte, un alt loc în care terenul de fotbal seamănă cu orice, dar nu cu o suprafață omologată! Stăm și ne întrebăm: oare comisia de specialitate, din cadrul AJF Dâmbovița ce a… omologat? Și se pare că nu doar … pământul e singura problemă de la Picior de Munte: ”barele stau să cadă, sunt ruginite, au găuri în ele poate și pot să cadă, pe careva!”, ne-a transmis o sursă pe care, din motive lesne de înțeles, nu dorim să o divulgăm. 

Așteptăm și alte imagini din județ…

piciormunte2

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii