1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitoru2564Nicu Croitoru este unul dintre oamenii modești ai fotbalului dâmbovițean! Atunci când nu a mai fost dorit la Chindia a ales să plece, discret. Fără vâlvă! Dar rezultatele lui au rămas. Poate nu cele pe care le doreau unii, dar să spunem lucrurilor pe nume: nu Nicu Croitoru este ”vinovat” pentru ratarea promovării. Antrenorul dâmbovițean este unul dintre nominalizații la OMUL ANULUI.

 

După ce a petrecut patru ani pe banca Chindiei Târgoviște, Nicu Croitoru a fost înlocuit cu Viorel Moldovan, înainte de startul sezonului 2018-2019. Antrenorul dâmbovițean rămâne cu un mare… ”of”, ratarea promovării în Liga 1, deși, spunem noi, nu el este ”vinovatul” sau prinicipalul responsabil. Pentru ceea ce a realizat la Chindia Târgoviște, dar și pentru profesionalismul său, Nicu Croitoru merită, pe deplin, să fie printre nominalizații la OMUL ANULUI.

Succes, pe viitor, Nicu Croitoru!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii