5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cristiaroteritei211Cristi Arotăriței a ajuns la FC România în urmă cu patru ani. S-a integrat perfect în echipa ”lupilor” de la Londra și speră ca în jurul ”tricolorilor” să vină cât mai mulți suporteri. Și, completăm noi, sponsori! Pentru că proiectul FC România poate deveni unul spectaculos, în următorii ani!

 

Cum a ajuns la FC România
”Am ales FC România deoarece am văzut mult potențial în această echipă. Am ajuns aici în urmă cu patru ani. Colegii m-au primit frumos. Pe unii dintre ei îi cunoșteam deja, pentru că jucasem împreună în România.”

 

Primul meci
”Îmi amintesc și acum primul meci jucat, ploua tare, terenul era foarte alunecos... A fost un meci greu, dar în același timp foarte frumos ”

 

Cum s-a transformat FC România
”Consider că de-a lungul timpul au fost multe îmbunătățiri pentru această echipă, începând de la modul nostru de a juca, de a ne tempera în teren și nu în ultimul rând de a deveni într-adevăr o formație unită. ”

 

Ce reprezintă acum FC România
”Dacă înainte FC România reprezenta doar un nume pentru englezi, cu siguranță că în momentul acesta suntem considerați o echipă unită, bine organizată, cu mult potențial.”

 

Promovarea în Liga a 8-a, cea mai frumoasă amintire
”Cea mai frumoasă amintire legată de FC România a fost atunci când am promovat! A fost o mare bucurie și un succes pentru noi, deoarce punem mult suflet la orice meci!”

 

Tot mai mulți oameni alături de echipă
”FC Romania e înconjurată de oameni pentru care numele ei reprezinta mai mult decât o echipă, începând de la staff, jucători și nu în ultimul rând suporterii care sunt alături de noi, indiferent de rezultatele obținute.”

 

Baftă, Cristi Arotăriței! Succes, FC România!

 

Foto: facebook 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii