0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ipadambovita12Succes important obținut de băieții de la IPA Dâmbovița! Zilele trecute au participat la Campionatul Mondial IPA 2019, Palma de Mallorca! Dâmbovițenii au ajuns până în finală, acolo unde au dat de IPA Rusia! Un rezultat remarcabil, ținând cont de valoarea turneului! 

 

IPA Dâmbovița a făcut spectacol la Campionatul Mondial IPA 2019! Dâmbovițenii au ajuns până în ultimul act al competiției, după ce în grupe au fost neînvinși: două victorii și trei egaluri! În optimi, IPA Dâmbovița a trecut de IPA Petroșani (6-2), în timp ce în sferturi au jucat cu IPA Bruno Belgia (4-1). Au urmat semifinalele, acolo unde IPA Dâmbovița a întrecut IPA Brescia Italia, scor 1-0. În ultimul act al competiției: IPA Dâmbovița – IPA Rusia 0-3.

Felicitări, băieți! Locul 2 este într-adevăr o performanță uriașă, mai ales dacă ne uităm pe lista celor aproximativ 40 de echipe participante!



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii