1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

silviudumitrescu90Sezonul 1996/19997, Etapa a 2-a  / A fost prima piedică  pusă de Dinamo, pentru că au mai urmat o serie de șicane ale ”câinilor roșii”, de parcă eram principalii lor adversari la titlu! Ajunși la Bacău, prima veste primită la hotel a fost că Dinamo a contestat transferul lui Răzvan Toboșaru! În dimineața meciului, la plimbarea prin parc nimeni n-avea curajul pasrcă să deschidă gura. Cel mai abătut era SIlviu Dumitrescu, cel care avea de rezolvat „ecuația” primului ”11”, creionat, deja, cu ”Tobi” titular. 



La hotel am fost vizitați de regretatul Gică Mândrilă, cel care ne-a însoțit și la meciul de tineret. Am fost la un pas să pierdem prin neprezentare, pentru că gazdele ne-au anunțat în ultimul moment că jucăm pe stadionul ”Letea”, la care am ajuns în „sfertul academic”, cu jucătorii echipați în autocar! Cu toate acestea, băiețuii lui Tică Gheorghe au câșigat cu 3-1 (0-1).Au marcat: Ciuclea (min.41) - M.Pietraru (44- din 11m), Baroian (71), Cr. Constantin (78).

Chindia: Grigore (r46 - Cadar) - Pătru, Breciugă, Ciolcă, Hulubei - Visalom, Medeleanu (46- Cr.Constantin),Ene (64-Caibăr), M.Pietraru- Oprea, Baroian.

Abia revenit de la meciul de tineret, nea Gică Chivu, îmi dă sarcina să obțin în 45 de minute - până la ora oficială a jocului, acordul scris al FRF pentru transferul lui Toboșaru! De unde... fax și cu ce să ajung (orașul era... blocat - zi de meci, trasee... deviate, aglomerație!)? Noroc cu pimarul Sechelariu care, cu fair-play, ne ajută, solicitând de la ofițerul de poliție, care răspundea de ordine, o mașină. Ajung cu răspunsul - transfer regulamentat, cu drept de joc, în timp util, la stdion, dar Silviu Dumitrescu nu are încredere și schimbă formula cu Sinel Ristea în linia mediană - titular și un atac inedit: M.Luca-Bogoi!

Bacău: Bratu - Jercălău (cpt), Ciobanu, Popovici, Gireadă- Daniel Munteanu, Ov.Rotariu (60 - Păvăluță), Pavel, Cl.Manta, Serea, Scînteie (72- Căpușă). Antrenor: Mircea Nedelcu

Chindia: Jipa - Reghecampf, Țermure, Gîlmencea, Mielușică - Bîrdeș (cpt), Ristea ( 55- Cl.Moldovan), Bălașa, B.Liță, Bogoi (75 - Baicu), Luca (46 - Aliuță). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Au arbitrat: Alex. Crișan (București) -I.Constantinescu (Craiova) și M.Toader (Constanța). obs.FRF: Nicolae Rainea (Galați).

Băcăuanii încep în forță și atacă în trombă, deschizând scorul rapid, după numai 8 minute, Jercălău centrează perfect și Ionică Serea reia precis cu capul pe lângă Jipa. Încet, dar sigur, Chindia revine în joc, dar Bratu este în zi bună și nu poate fi învins. Cu doar un minut înainte de pauză, B.Liță are egalarea în picior, dar Bratu apără. Nici Jipa nu se lasă mai prejos și scoate din picioarele lui Manta (65) sau scoate în corner, centrarea lui Jercălău (89). Scor final: 1-0.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii