1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miculajax33Sezonul 1996-1997, Etapa a 5-a / Forțat de împrejurări, Silviu Dumitrescu a avut o misiune dificilă cu FC Brașov! Portarul era suspendat, după ce Mitică Jipa a fost eliminat la Constanța, plus câțiva titulari accidentaț! Așa că antrenorul de atunci al Chindiei Târgoviște se vede nevoit să apeleze la o altfel de abordare! 



Chindia Târgoviște - FC Brașov 2-1 
Chindia: Igescu - Reghecampf, Ir.Voicu, Țermure, Mielușică - B.Liță (75 -Cl.Moldovan), Bălașa, Aliuță, Dumitrașcu (72- Godeanu) - Bîrdeș (cpt), M.Luca (85-Baicu). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

FC Brașov: Adr.Ene - Isăilă (65-Ghindaru),Cheregi, Csik II, Balint - Manole (62 - Szilaghi), Erdei, Fulga, Hrib - M.Popa (70- Bucur), Strizu (cpt). Antrenor: Viorel Hizo.

Au arbitrat: Ghe.Farcaș (București) - SOrin Boca (Iași) și Vasile Donțu (Galați). Obs.FRF: Mircea Constantinescu (București). La tineret-rezerve 2-4.

Chindia începe în forță și Aliuță făce slalom printre brașoveni, învingându-l pe Ene (min.10), care nu poate reține mingea trimisă pe lângă stâlpul din dreapta al porții. Oaspeții își revin repede și Leo Strizu (care va ajunge în sezonul următor la Târgoviște) încearcă poarta, prinzîndu-l pe Igescu, pe picior greșit, după o ieșire inoportună și egalează (1-1). Zece minute mai târziu, Liță scapă singur, dar n-are curajul să șuteze și faza se ”răcește” repede, astfel că la pauză Chindia era la egalitate cu formația de sub Tâmpa. În minutul 58, Gicu Dumitrașcu readuce Chindia în avantaj, când reia spectaculos pe lângă Ene, la centrarea perfectă a lui Bălașa. Două minute mai târziu Dumitrașcu are șansa unei ”duble„ dar nimerește trnsversala, iar Aliuță va rata și el majorarea diferenței, la centrarea lui Bîrdeș (65). Vor mai rata copilărește Godeanu (75) - scoate Cheregi de pe linia porții, iar Baicu (87), nu găsește ”soluția” singur cu portarul. Să nu trecem și peste ”transversala” lui Cheregi sau ratarea lui Strizu, după ce brașoveanul Balint a fost la un pas de autogol! 2-1 pentru Chindia, a treia victorie a sezonului, fie și la diferență minimă. 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii