castel5Sâmbătă, o parte dintre copiii din Lumea lui Știe Tot au mers într-o excursie, plină de aventuri, în județul Sibiu, la Castelul de Lut Valea Zânelor. Îți arătăm cum a fost acolo și de ce trebuie ca micuțul tău să nu rateze următoarea drumeție! Toate detaliile sunt în acest articol!

 

Sâmbătă, 9 februarie, ora 7:30! Selena, Mara, Elena, Teodora, Sara, Alexandra, încă o Selena :) , plus Rareș - cu toții copii simpatici din Lumea lui Știe Tot - erau gata de plecare într-o excursie ce se anunța plină de aventuri! Alături de ei au fost și câțiva părinți! Puțin după ora 8, ne-am pus în mișcare. Planul era să ajungem la Castelul de Lut Valea Zânelor, din județul Sibiu! Un loc magic, în care orice copil se simte fericit. Exact ca-n povești! Și așa a fost!

Pentru că în Lumea lui Știe Tot avem grijă ca orice copil să se simtă FERICIT, micuții s-au bucurat de peste 20 de jocuri, dar și de o tombolă cu premii inedite! Cu alte cuvinte, fiecare participant a avut parte de un cadou, din partea organizatorilor!

castel4

 

Traseul nostru!
Din Târgoviște am ajuns pe Valea Oltului, un loc superb, prin peisajele sale unice! Am trecut prin Călimănești și Căciulata, două stațiuni pline de turiști! De acolo, am plecat mai departe spre Castelul de Lut (comuna Porumbacu de Sus, jud. Sibiu). Și pentru ca aventura să fie completă, de acolo ne-am întors spre Târgoviște pe alt traseu: culoarul Rucăr-Bran! Seara, la ora 19:30, așa cum am promis, toată lumea era acasă, dar cu sufletul îmbogățit de o mulțime de amintiri frumoase!

castel10

 

Cum ne-am jucat la Castelul de Lut Valea Zânelor!
Am ajuns la Castelul de Lut Valea Zânelor în jurul orei 12:30. Imediat ce ne-am îndreptat pașii către faimosul castel, copiii au fost fascinați de cele văzute! Am urcat în cele două turnuri, am vizitat fiecare încăpere, am făcut fotografii și... ne-am jucat! Provocările din Lumea lui Știe Tot au fost pe placul celor mici! ”Jocul chinezesc”, ”Jocul Superputerilor”, ”Exprimă superputerea din tine”, ”Sunt voinic”, ”Sunt puternic”, ”Alergăm și câștigăm”, ”Hop, într-un picior” sunt doar câteva dintre activitățile bifate de copiii din Lumea lui Știe Tot!


castel11

 

Ce beneficii a avut fiecare copil care a mers în excursia noastră!
- a participat la peste 20 de jocuri tematice
- a fost inclus într-o tombolă cu premii, la capătul căreia toți participanții au primit daturi, pe cât de frumoase, pe atât de inedite!
- transportul dus-întors asigurat (inclusiv pentru adulți)
- intrarea la Castelul de Lut Valea Zânelor (inclusiv pentru adulți)
- masa de prânz asigurată (inclusiv pentru adulți).
- la dus, toată lumea a primit o gustare
- la întoarcere, cu toții primit ”un dulce”
- copiii care au câștigat cele mai multe concursuri organizate de-a lungul excursiei au avut parte de încă o surpriză, specială
- sute de fotografii care se transformă în amitiri, dintre cele mai frumoase!

castel7

 

 

Când mai facem următoarea excursie!
În luna martie, vom organiza o nouă excursie, la Castelul de Lut. Prețul rămâne neschimbat: 140 de lei, de persoană (adult sau copil). Dacă vrei și tu ca micuțul tău să se bucure de o zi magică, într-un loc de poveste, lasă-ne un comentariu, la acest articol sau scrie-ne pe pagina de facebok Lumea lui Știe Tot. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil! Grăbiți-vă! Numărul de locuri este limitat și avem, deja, primele înscrieri!


castel13castel1castel2castel3castel6castel8castel9castel12castel14castel15