lumealuistietotAstăzi, în Lumea lui Știe Tot a fost zi de sărbătoare! O nouă grupă de copii a încheiat cu succes modulul ”Superjurnaliștii”. Sara, Selena, Sofia, Mara, David și Matteo ne spun ce le-a plăcut cel mai mult de-a lungul celor zece întâlniri. Pe 23 martie deschidem un nou modul, ”Reporterii lui Știe Tot”! Detalii, în articol.

Ora 10:00. Sara, Selena, Sofia, Mara, David și Matteo vin fericiți pentru a zecea oară la activitațile din Lumea lui Știe Tot, în cadrul modulului ”Superjurnliștii”. De-a lungul întâlnirilor am învățat o mulțime de lucruri interesante despre superputeri care ne ajută să devenim mai buni. Prin multă joacă, am aflat ce înseamnă să ai ATITUDINE, să fii CINSTIT, CREATIV, CURIOS, EMPATIC, ETIC, INTEGRU, DE ÎNCREDERE și LOIAL. Toate aceste superputeri ne construiesc ceea ce numim CARACTERUL. Și cei șase copii din ”Lumea lui Știe Tot” au trecut, rând pe rând, prin toate zece ședințe! Fie că am fost în parc, în centrul orașului, la Grădina Zoologică, Turnul Chindiei, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Muzeul Scriitorilor sau în multe alte locații, de fiecare dată am descoperit, prin joc, ceea ce ne place să facem. Am învățat cum să nu ne mai fie teamă de a vorbi în public și cum să avem mai multă încredere în propriile persoane!

”Superputerea mea preferată este CREATIVITATEA! Îmi place să creez lucruri, pe care nu poți să le cumperi!” - David

david

”Îmi place să descopăr lucruri noi, de aceea CURIOZITATEA este superputerea mea preferată. Astfel pot să învăț mai multe!” – Mara

mara

”CREATIVITATEA este superputerea mea preferată, pentru că pot să inventez lucruri noi. Din orice! Îmi place și CURIOZITATEA, pentru că așa pot descoperi lumea!” – Sara

sara

”CURIOZITATEA este superputerea mea preferată. Pot să aflu ceea ce mulți nu știu!” – Sofia

sofia

”Mie îmi place superputerea ATITUDINE! Când suntem cu atitudine înseamnă că suntem mai puternici și putem fi mai buni!” – Matteo

matteo

”ATITUDINEA este superputerea mea preferată, deoarece îmi place să fiu mereu în față și să mă implic și să fiu curajoasă. Dacă vrei ... poți face orice!” – Selena

selena


O nouă surpriză în Lumea lui Știe Tot!
Pentru că vrem să venim în sprijinul părinților și pentru că iubim copiii, am dat start la înscrieri pentru un nou modul: ”Reporterii lui Știe Tot”! Prima ședință, 23 martie!

Ajutăm fiecare copil să se întrebe: cine, ce, unde, când, cum și mai ales, de ce?

Se spune că viața noastră nu mai are sens atunci când încetăm să mai punem întrebări! Iar tot mai mulți adulți asta fac, pe măsură ce înaintează în vârstă! 👈

La ”Reporterii lui Știe Tot”, orice copil se transformă într-un jurnalist care va (re)descoperi tot ceea ce îl înconjoară! Va învăța, va analiza, va compara, va face singur propriile alegeri!

CUM FACEM ASTA!
Cu ajutorul tehnicilor împrumutate din mass-media și a peste 100 de jocuri psiho-pedagogice, diferite!

”Reporterii lui Știe Tot” este o activitate potrivită pentru orice copil cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani!

REALITATEA
Copiii pun până la 400 de întrebări pe zi! O persoană adultă ajunge să pună mai puțin de 50! Cu cât ne întrebăm mai puține lucruri, cu atât acceptăm, indiferenți, ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

SOLUȚIA
Îți dorești un viitor adult cu atitudine? Care să știe când și ce întrebări să își pună? Atunci înscrie-l în modulul ”Reporterii lui Știe Tot”!

BENEFICII
- de fiecare dată ne vom deplasa într-o altă locație (muzee, spații comerciale sau de recreere etc.)
- la finalul fiecărei ședințe îl vom transforma pe unul dintre copiii participanți la modulul nostru în personaj de poveste! Îl vom intervieva, îl vom fotografia, îl vom promova! După care îl vom prezenta ca pe o adevărată vedetă!

Pachetul ”SILVER” – 250 de lei (10 ședințe x 25 de lei)*
Pachetul ”GOLD” – 200 de lei (două din cele zece ședințe sunt gratuite)**

*plata se face săptămânal, după fiecare atelier
**pentru plata în avans, la prima ședință

GARANȚIA NOASTRĂ
Pentru că munca noastră este una ASUMATĂ, dacă achiziționezi pachetul ”GOLD” și nu ești complet mulțumit de ceea ce îi oferim copilului tău, în termen de 7 zile, de la prima ședință, îți returnăm banii!

☎ Sună, ACUM, la 0727.018689

MOTTO-UL NOSTRU
”Orice copil poate învăța, prin joacă, lucrurile de care are cu adevărat nevoie!”