elenacojocariuÎncepând de astăzi, deschidem o rubrică nouă, cu un singur scop, acela de a prezenta copii și adolescenți, care pot fi modele pentru cei din jur. Pentru început vorbim despre Elena Cojocariu, o tânără din județul Iași, care și-a promis că va ajunge departe! Îi ținem pumnii strânși! Mai mult, ne bucurăm că am cunoscut-o la ”Ora de Fericire”.

 

Pe Elena Cojocariu am întâlnit-o la Roșu, un sat mic, izolat, din județul Iași, atunci când am ajuns acolo cu ”Ora de Fericire”. Este elevă în clasa a 8-a și își dorește să cucerească lumea! Este un om frumos, ce acum începe să scrie frumoasa poveste a propriei vieți! Elenei îi plac provocările, așa că a participat, cu bucurie, la jocurile din ”Lumea lui Știe Tot”, care, spune ea, o ajută să aibă mai multă încredere în propriile puteri!

Iată cum se descrie, în câteva cuvinte, Elena Cojocariu: ”Sunt o fată mai timidă, dornică să învețe lucruri noi și cu simțul umorului. Îmi place să scriu, să citesc, să îi ajut pe alții, cum pot. Chiar şi cu un sfat. Apreciez lucrurile mici, dar care ne fac fericiți. Îmi apreciez părinții şi pe cei care mă ajută sp ajung unde îmi doresc. Şi, nu în ultimul rând, apreciez oamenii pentru ceea ce sunt ei cu adevărat!”

Felicitări, Elena, pentru ceea ce ești! Și mult succes în viață!