scoala4moreni5Elevii s-ar putea reîntoarce la cursuri, fie la sfârșitul lunii mai, fie la începutul lunii iunie. Anunțul a fost făcut de ministru Sănătății, Nelu Tătaru, cel care va avea, astăzi, o discuție cu ministrul Educației, pe acest subiect. Rămâne de văzut în ce condiții vor reveni elevii în școli. 

 

„Poate sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie… 1 iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine (n.red. – astăzi, 22 aprilie) am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea în şcoli”, a precizat Nelu Tătaru. (Sursa: Digi24)

Rămâne de văzut cum se va face această reluare a activității! Potrivit ministrului Sănătății, trebuie stabilit în ce fel pot intra copiii în școli, dacă se va învăța în mai multe schimburi, dacă vor fi mai puține ore sau dacă elevii vor trebui să poarte măscuțe de protecție. Interesant de văzut și ce se va întâmpla acolo unde clasele sunt numeroase, peste 30 de elevi…

Vom reveni!