1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromania9012Incredibil cum a scăpat, ieri, FC România două puncte…vitale, în lupta pentru promovare! În minutul 10, băieții lui Ionuț Vintilă conduceau cu 2-0! Plus alte trei ratări uriașe... În partea secundă tot ei au dominat, copios, dar...pe final, au redus, inexplicabil, “motoarele” şi s-au văzut egalați în minutul 90+2! TREZIREA, BĂIEȚI! Nu vă bateți joc de munca voastră, după un sezon perfect! Nu lăsați să dispară atitudinea! Luptați! Vă cerem, public, noi cei care stăm cu sufletul la gură, la fiecare meci al vostru! Luptați pentru voi și pentru noi! Trezirea!

 

Ieri...a fost un moment care ne-a demonstrat, încă o dată, că românii au probleme de atitudine! Indiferent de sport! Nu este prima dată când băieții lui Ionuț Vintilă își dau singuri cu... stângu`n dreptul! Este inexplicabil cum poți conduce cu 2-0, după doar zece minute, iar apoi să lași să îți scape două puncte care ar putea fi decisive în lupta pentru promovare!

Până ieri, băieții noștri erau doar la mâna lor... Acum, lucrurile s-au schimbat. În rău, din păcate! Trebuie să se împiedice și alții! Dar lupta nu este pierdută! Nicidecum! Au ajuns la urechile noastre niște vorbe care ne-au pus pe gânduri... Că unii dintre jucători sunt, deja, resemnați! Trezirea, băieți! Cum să renunțați la visul vostru și al nostru, fără să luptați?! Până la ultima picătură de energie! Și dincolo de ea! Luptați! Vă cerem PUBLIC, luptați pentru promovare! Este greu, dar tot ce e greu se dovedește a fi frumos! Cum vreți să aduceți aminte de acest sezon, peste ani? Că ați luptat, în picioare, până la ultimul... fluier sau că ați renunțat... Că ați avut o șansă, dar nu ați fost curioși să vedeți ce se ascunde, dincolo de ea?! Fiți războinici! Luptați! Marile echipe luptă chiar și atunci când matematic mai sunt 1% șanse! Și la voi... șansele sunt mult mai mari de-atât!

Ce urmează!
7 jocuri din care vrem 19 puncte! Nu spunem 21! Dar 19, trebuie! Hai, FC România!

Primul test, sâmbătă!
FC Romania - Sporting Bengal United FC

Tot atunci se vor juca: Takeley FC - Great Wakering Rovers FC și Basildon United FC - Redbridge FC!

Meciurile celor de la FC România:
31.03 – FC România – Sporting Bengal
07.04 – Basildon – FC România
14.04 - Sawbridgeworth Town FC - FC Romania
19.04 - Takeley FC - FC Romania
21.04 - FC Romania - Tower Hamlets FC
25.04 - FC Romania - Great Wakering Rovers FC
28.04 - Southend Manor FC - FC Romania

Așadar, jocuri directe cu Basildon, Takeley și Great Wakering!

Clasament
1. Redbridge 80 (33j)
2. Great Wakering 78 (33)
3. FC Romania 73 (33)
4. Basildon 70 (30)
5. Takeley 56 (26)

ÎNCĂ SE (MAI) POATE! LUPTAȚI!

Hai, FC România!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii