3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromania4567Până la finalul sezonului, fiecare meci rămas este cât o ...finală! Orice pas greșit scoate echipa noastră din ... orbita promovării. Partea bună este și toate celelalte echipe joacă la fel ca FC România. Cine greșește își compromite șansele la promovare. Și cât de gândești că nu mai puțin de cinci echipe vizează primele două locuri... Hai, FC România! Vezi unde se joacă meciul românilor!

 

Sawbridgeworth Town FC - FC Romania este meciul de care se leagă atâtea speranțe pentru noi... Gazdele de astăzi sunt pe un liniștitor loc 8, așa că formația la care evoluează frații Cleaver, cândva compontenți ai echipei noastre, nu au pentru ce trage. Și totuși este o formație care poate pune probleme! Mari probleme! Să nu uităm că săptămâna aceasta au învins-o pe Takeley! Așa că băieții noștri trebuie să trateze meciul cu maximă seriozitate! Elevii lui Ionuț Vintilă trebuie să privească fiecare meci rămas ca pe o finală!

Ce se mai joacă astăzi
Burnham Ramblers FC - Hullbridge Sports FC
Clapton FC - Sporting Bengal United FC
Great Wakering Rovers FC - Wadham Lodge FC
Redbridge FC - Enfield 1893 FC
Stansted FC - West Essex FC
Waltham Forest FC - Southend Manor FC
Woodford Town (2017) FC - Takeley FC

Unde se joacă meciul românilor - ora 15:00, la Londra
Crofters End Stadium #1
Crofters End, West Road, Sawbridgeworth, Essex CM21 0DF

Clasament, în partea superioară
1. Great Wakering 84p (35)
2. Redbridge 81p (35)
3. FC România 76 (35)
4. Basildon 76p (34)
5. Takeley 65p (31)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii