1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sohamtown”Lupii” din Londra își continuă aventura în Cupa Angliei, una dintre cele mai atractive competiții de pe planetă! După două victorii pentru FC România, urmează meciul trei, în ”First Round Qualifying”. Adversara românilor, Soham Town Rangers s-a calificat, aseară, după o victorie cu 5-3, în deplasare! Vezi detalii despre formația pe care o vor întâlni băieții noștri, dar și când este programat jocul!

 

Biggleswade – Soham Town Rangers 3-5 și oaspeții se califică în First Round Qualifying, acolo unde se vor înfrunta cu FC România!

Este al treilea meci din Cupa Angliei pentru băieții lui Ionuț Vintilă, care, iată, întâlnesc, de această dată, tot o formație de Liga a 8-a. În campionat, după patru etape, Soham Town Rangers ocupă ultimul loc în serie, cu un singur punct și trei înfrângeri: 0-2 (d), cu Heybridge Swifts – etapa 1; 2-2 (a), cu Tilbury – etapa 2; 0-1 (d), cu Bury Town și 0-3 (a), cu Coggeshall Town.

Soham Town Rangers este un club înființat în anul 1947.

Cea mai bună performanță în Cupa Angliei: third qualifying round, 1970–71

Jocul dintre FC România și Soham Town Rangers este programat sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 15:00, la Londra (17:00, la București). Meciul se joacă pe terenul celor de la Bedfont Sports.

Hai, FC România!

Sursă foto: youtube.com


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii