1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabistroe1Iubește, în egală măsură, pe FC România și Petrolul Ploiești! Îi plac ”lupii” din Anglia, dar niciodată nu uită de ”lupii galbeni”! A jucat la ambele formații! Cei doi băieți pe care îi are sunt, deja, fani ai celor două formații! Gabi Stroe este unul dintre cei mai constanți suporteri ai grupării ”tricolore”, de la Londra! Iar ca jucător a trăit, alături de echipă, promovări, meciuri în Cupa Angliei și povești frumoase ce pot fi cuprinse într-o adevărată carte de aventuri!

 

Cum a ajuns să joace pentru FC România!
”Am ajuns la FC România prin portarul de la acea vreme, Doru Ursachi. Ne întâlneam la fotbal, pe sintetic și mi-a propus dacă vreau să fac parte din trupa lor. FC România este și a fost mereu un grup unit! Am găsit niște oameni minunați, aici! ”

 

Asemănări între cele două mari iubiri: FC România și Petrolul Ploiești
”Ambele au o istorie frumoasă, suporteri minunați, atașați și sper ca ambele să continue și să aibe o viață lungă! Și să ne facă fericiți pe viitor.”


gabistroe3

Cum a ajuns să fie aproape de FC România!
”M-am atașat de FC România și îmi place să îi sustin. Îmi aduce aminte de zilele când mă duceam pe stadion și îmi susțineam echipa de suflet, FC Petrolul.”

 

De ce fotbalul din Anglia este cu multe peste cel din România!
”În Marea Britanie fotbalul se joacă până la final! Asta îmi place cel mai mult la jucătorii de aici! Determinarea pe care o au în teren. Se luptă pentru fiecare minge, joacă fotbalul acela mai dur. E diferență de mentalitate, între ce e aici și în România.”

gabistroe2

 

Cei mai tineri și înfocați fani ai echipei FC România!
”Băieții mei iubesc această echipă, ar merge la fiecare meci, doar că deplasările lungi și vremea, câteodată, nu îmi permite să îi iau, fiind destul de mici. Deocamdată nu înțeleg ei foarte multe, dar important e că le place și îi susțin. Sunt confuzi când văd la tv că joacă România și îl caută pe "Broască"! Adică Sandu Cosmin, el fiind unul dintre favoriții lor.”

gabistroe4

 

Succes, Gabi Stroe! Baftă, FC România!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii