1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2aerostar1Liga 2 / ”Ne dorim să putem să începem antrenamentele şi aceasta este şi propunerea pe care noi am avansat-o MTS-ului, să începem antrenamentele, în grupuri de câte patru jucători, pe 15 mai, imediat după ce se va ieşi din starea de urgenţă, astfel încât, treptat, după data de 1 iunie, să ne putem desfăşura antrenamentele comune pentru toate echipele. Ne-ar fi foarte util să începem pe 15 mai, fiindcă pe 25 mai trebuie să comunicăm către UEFA calendarul pe care îl propunem pentru reluarea competiţiilor interne”. Este ideea susținută de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF).



 ”În ceea ce privește videoconferința de ieri, organizată de FRF, cu reprezentanții cluburilor de liga a 2-a, lucrurile nu sunt prea clare în privința reluării campionatului. Reprezentanții cluburilor au luat, pe rând, cuvântul, iar majoritatea a susținut că, în condițiile anunțate zilele trecute, prin acel protocol emis de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului, nu pot să le îndeplinească, deci nici să înceapă antrenamentele și, mai apoi, să joace. ”Vrem să jucăm, dar nu putem în conjunctura actuală”, a sunat mesajul acestora. În acest sens FRF a promis ”că va avea noi discuții pentru a încerca relaxarea protocolului, iar apoi se va discuta din nou despre soarta acestei ediții a Ligii 2, 2019/2020”, notează ”liga2.prosport.ro”.

Dacă se va continua, în mod clar se va merge pe formatul play-off / play-out, nu pe desfășurarea celor 14 etape rămase din retur. Nu s-a discutat nimic despre modul de departajare a echipelor pentru participarea în play-off / play-out, dacă se scad sau nu punctele obținute la ”masa verde”, în retur, de cele cinci echipe cu Sportul Snagov, sau despre un sistem de joc, ci doar dacă se va putea juca sau nu. 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii