1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal9446Site-ul nostru va organiza TOPUL FAIR-PLAY și la Liga 1A! Vezi cum arată regulamentul! Prevederi importante! Regulamentul cuprinde reguli noi, față de cel de la Liga Companiilor sau Superliga Bergenbier!

 

 

www.dambovitapenet.ro este, oficial, partener media al Ligii 1A, la minifotbal!

www.dambovitapenet.ro va oferi TROFEUL FAIR-PLAY, dar si un premiu pe care îl vom face cunoscut până cel târziu la 31 martie 2018.

CUM VA FI ACORDAT PREMIUL!
Toate cele opt echipe sunt incluse într-un clasament FAIR-PLAY!

Fiecare formație are, la start, 1000 de puncte.

Pentru fiecare cartonaș galben primit de un jucător, echipei la care joaca i se scad 5 puncte.

Pentru fiecare cartonaș rosu primit de un jucător, echipei la care joacă i se scad 30 de puncte.

Daca un jucător primește galben-galben, care automat se tranformă în roșu, echipei la care joacă i se scad doar 30 de puncte.

Daca o echipă nu se prezintă la un meci, pierde 500p !

La finalul competiției, câștigătoare este echipa care rămane cu cele mai multe puncte. În caz de egalitate, câștig de cauză va avea echipa cu mai puține cartonașe roșii. Dacă și atunci egalitatea persistă, câștigătoare va fi declarată echipa care stă mai bine în clasamentul oficial, al Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița!

CÂND POATE FI EXCLUSĂ O ECHIPĂ!
- atunci când organizatorul concursului (dambovitapenet.ro) constată că la o echipă joacă și alți jucători decât cei trecuți pe foaia de joc sau aflați în stare de suspendare!
- atunci când unul sau mai mulți jucători sau delegați fac scandal, amenință sau pun în pericol integritatea jucătorilor adverși sau a organizatorilor!
- atunci când o echipă nu se prezintă la două jocuri!

ORGANIZATORUL concursului (www.dambovitapenet.ro) își rezervă dreptul de a EXCLUDE orice echipă care încalcă regulamentul de mai sus, fără a o notifica în prealabil sau după luarea deciziei.

TOPUL FAIR-PLAY este un clasament neoficial, realizat 100% de www.dambovitapenet.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii