1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csm10aniIeri, CSM Târgoviște a sărbătorit 10 ani de existență! Evenimentul a fost prezentat de Gabriel Boriga, unul dintre oamenii fără de care acest club nu ar fi existat. La ceas aniversar, s-au făcut retrospective, dar și promisiuni!

 

CSM Târgoviște a împlinit 10 ani! 10 ani cu de toate, momente dintre cele mai fericite, dar și episoade despre care nu am fi dorit să pomenim, vreodată. Am remarcat invitați de tot felul, de la autorități locale, până la sportivi și oameni care au scris istorie, alături de CSM Târgoviște, în cei 10 ani de existență. 

Gazda evenimentului a fost Gabriel Boriga, omul fără de care CSM nu ar fi existat, în forma actuală. Pentru noi, cel mai atractiv moment s-a produs atunci foste jucătoare de la echipa de baschet feminin au trimis mesaje de susținere, din toate colțurile lumii. Nu a lipsit un testimonial de la Tina Thompson, cea mai bună jucătoare a Târgoviștei. De precizat că sportiva din Statele Unite ale Americii, căpitan al campioanei olimpice și mondiale, a bifat prezențe în Europa doar la Spartak Moscova și CSM Târgoviște. Și Chrissy Givens a oferit un moment emoționant, după ce a transmis un mesaj în limba română!

La evenimentul de ieri au fost amintite cele mai bune rezultate, la toate cele șase secții ale clubului: baschet, volei, box, judo, natație și radioamatorism.

În sală, am remarcat prezența unor oameni care au obținut rezultate notabile la CSM, precum Marius Dobă sau Florin Nini.

Succes, CSM! Să sperăm într-o revenire spectaculoasă a echipei de baschet, performanțe la volei și cât mai multe medalii de aur la box și judo! Să nu uităm de natație, una dintre cele mai tinere secții sau radioamatorism, acolo de unde CSM adună sute de medalii.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii