1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cupachindialamediasDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va încheia anul în corzi, după ce a fost programată de LPF să joace trei meciuri oficiale în decurs de doar șapte zile. Echipa antrenată de Emil Săndoi nu va susține vreun joc oficial în această săptămână, însă, din 13 decembrie va avea meciuri "la foc automat", pentru o perioadă de șapte zile.



Iată programul dâmbovițenilor, cu mențiunea că acestea sunt ultimele jocuri oficiale din 2021, campionatul urmând să se reia la finalul lunii ianuarie.

Dinamo - Chindia, luni, 13 decembrie, ora 20.30

Chindia - FCU Craiova, joi, 16 decembrie, ora 15.00

Academica Clinceni - Chindia, duminică, 19 decembrie, ora 13.30

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii