celea2022augDambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște este aproape de a pierde încă un juător important! Potrivti gsp.ro și digisport.ro, fundașul echipei noastre, Daniel Celea, în vârstă de 27 de ani, este tot mai aproape de FCSB! Asta după ce a mai ratat un transfer anterior la FCSB pentru ... trei centimetr (1,87 are Celea, față de 1,90 - cât dorea atunci Gigi Becali). 



Din informații publicate de prosport.ro se pare că Celea ar urma să facă pasul spre FCSB dacă gruparea lui Gigi Becali ar intra în grupele celei de-a treia competiții europene, dupa 1-2, acasă cu norvegienii de la Viking. 

„E un jucător interesant. Ne-am intersectat puțin, a fost la echipa a doua la Pandurii. Are ambele picioare, le și folosește, nu doar le are, e un jucător puternic. Nu știu dacă este pregătit pentru acest nivel, dar a arătat calități foarte bune și poate fi o soluție. De unde să iei? Jucătorii vin din campionatul intern, asta e aria de selecție”, a declarat Narcis Răducan, fostul oficial de la FCSB, conform Digisport.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii