reghe1998Omul care şi-a dorit din totul sufletul, ca Laurenţiu să joace la Steaua, s-a stins din viaţă, după o lungă suferinţă!

 

Parcă mi-l amintesc şi acum pe Harry, la umbra Casei Armatei, la „masa rotundă” a microbiştilor, ofiţer de presă al clubului fiind în acea vreme... „Fraţilor, nu-mi doresc decât ca Laur să joace la Steaua!” Şi eu ştiam bine că acest lucru se va întâmpla, că doar pusesem umărul la transferul lui, de la Timişoara, la Chindia - doar o... haltă în cariera lui Reghecampf, pentru că nea Gigă Chivu era cel mai înfocat stelist! Ei bine, visul lui Harry s-a împlinit, ba mai mult, Laurenţia a şi stat ani buni pe banca tehnică a Stelei... Dar omul care s-a bucurat cel mai mult, s-a stins din viaţă... După o lungă perioada de suferinţă, Harry - tatăl lui Laurenţiu Reghecampf, s-a stins din viaţă, după ce cu ani în urmă suferise un atac cerebral, care i-a fost fatal... Dumnezeu, să-l odihnescă în pace!

Foto („gsp.ro”)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii