meci55Mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul perioadei de înscriere pentru alegerile care vor stabili șeful Asociației Județene de Fotbal (AJF) Dâmbovița! Până acum, oficial, s-au înscris doar Ionuț Iugulescu și Emil Tudor. Și, s-ar putea să rămână (și) singurii candidați… Cristi Catană, Florin Tuiu și Constantin Badea au făcut, cel puțin pentru moment, un pas înapoi.

 

Emil Tudor vs Ionuț Iugulescu! Va fi, în opinia subsemnatului, duelul pentru șefia AJF Dâmbovița! S-ar putea să mai apară și Cristi Catană, care are însă două hopuri de trecut: primul, să se înscrie și al doilea, să îi fie admis dosarul. Ceilalți posibili candidați au șanse mici la funcția de președinte AJF, dar au capacitatea de a influența (puternic) o tabără sau alta.

Nu mă feresc să susțin, public, în momentul de față, la AJF Dâmbovița este nevoie de o schimbare, radicală. Această schimbare poate veni în două situații, una, cu șanse de împlinire, alta… de domeniul SF-ului! Și aici ne referim la situația în care Emil Tudor ar câștiga un nou mandat și ar decide, peste noapte, să „taie în carne vie” și să “spele fotbalul de toate păcatele”...

Cristi Catană trebuie să își depună dosarul și să se dezică, complet, de politica falimentară marca Emil Tudor. Doar așa oamenii din fotbal pot înțelege că el face parte dintr-o altă lume. Totodată, ar trebui să iasă public și să garanteze că exclude orice alianță înainte, în timpul și după alegeri cu Emil Tudor! Avem nevoie de o schimbare și această schimbare poate veni doar dacă cei care au distrus fotbalul dâmbovițean pleacă de acolo.

Florin Tuiu și Constantin Badea sunt creditați cu șanse mici de a câștiga alegerile, dar au un atu! Pot influența tabăra câștigătoare! Mai mult, o parte dintre sursele noastre spun că Florin Tuiu a luat, deja, decizia de a se înscrie pentru funcția de vicepreședinte...

Ionuț Iugulescu este un om care poate schimba multe, în fotbalul dâmbovițean. În ciuda unor “certăreți de serviciu”, care încearcă, prin mijloace lipsite de fair-play, să arunce cu… denigrări, la tot pasul, Ionuț este unul dintre puținii oameni care are puterea și capacitatea de a da un refresh, în fotbalul dâmbovițean.

Dar până miercuri, 11 aprilie, când se va spune STOP ÎNSCRIERI, mai sunt doar câteva zile... Atunci vom afla, exact, cine candidează și cine nu.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii