chindiajune2018Vești bune! În perioada 24-27 mai, la Târgoviște va fi organizat Turneul Zonal 4 (Juniori E),  la care va participa și campioana județului nostru, Chindia Târgoviște. Meciurile se vor juca pe stadionul ”Eugen Popescu”! Vezi detalii despre acest eveniment!

 

În perioada 24-27 mai, la Târgoviște va avea loc unul dintre cele opt turnee regionale, la Juniori E. Campioana județului nostru, Chindia Târgoviște va lupta pentru calificarea la turneul semifinal, chiar în fața propriilor suporteri. ”Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a aduce acest turneu la Târgoviște. Am reușit acest lucru și vă pot confirma că meciurile se vor juca la noi, pe terenul central”, ne-a declarat Marcel Ghergu, președintele clubului Chindia Târgoviște.

La acest turneu vor participa campioanele din Dâmbovița, Prahova, Argeș, Buzău și Teleorman. Echipa câștigătoare se va califica la turneul semifinal.

Hai, Chindia!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii