chindia2005iugulescuChindia 2006, pregătită de Ionuț Iugulescu, participă, zilele acestea, la Summer Cup, competiție organizată la Mangalia. Târgoviștenii fac parte din grupa D, alături de Dacia Unirea Brăila, SCM Râmnicu Vâlcea și Juventus București. După un început ezitant, băieții noștri au trecut la… spectacol!

 

În primul meci, Chindia a pierdut cu 1-0, în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. Jocul doi a adus și prima victorie, 1-0 cu Dacia Unirea Brăila. Ieri, de la ora 16:00, a urmat partida cu Juventus București, pe care târgoviștenii au câștigat-o cu 3-2. Grație rezultatelor, astăzi, de la ora 10:00, Chindia joacă în sferturi, cu Sebeș! Vă vom ține la curent! Hai, Chindia!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii