crevedia14545Chiar dacă până la reluarea sezonului competiţional mai sunt aproape două luni, majoritatea echipelor de juniori şi-au cam încheiat „vacanţa”. Vezi ce echipă din fotbalul dâmbovițean se află, deja, în pregătiri, pentru campionatul viitor!

 

Voinţa Crevedia a terminat sezonul 2017-2018 pe locul 6 în campionatul municipiului Bucureşti, la juniori 2001, după o comportare mai mult decât meritorie, ţinând cont de adversarele din serie - Rapid, Dinamo, LPS Mircea Eliade sau AS Dan Chilom. Pentru sezonul viitor, Crevedia şi-a propus să urce cumva mai sus, aşa că au revenit la stadion, pentru reluarea pregătirilor. Între 28 iulie şi 4 august, juniorii de la Voinţa Crevedia se vor pregăti la Bran, unde vor susţine şi câteva jocuri amicale, cu echipe din zonă.

Foto (facebook): Voinţa Crevedia - juniori

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii