roaf433Reacţii după gafa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa, de la finalul Memorialului Gheorghe Ola! Discuțiile au ajuns până la FRF, de unde, cei vinovaţi au fost... sfătuiţi să declare ambele echipe - Chindia şi Kinder, câştigătoare! Ceea ce ni se pare fair-play, mai ales că vorbim de nişte copii de 9 ani, cărora nu ai cum să le iei bucuria victoriei!

 

Ei bine, am primit o „atenţionare” de la Florin Ene - nimeni altul decât fostul arbitru dâmboviţean, care ne... urechează, ca şi cum materialul nostru „Atenţie, la regulament!”, ar fi o... plângere făcută în numele uneia dintre echipe! Cel mai mult ne-a deranjat... încheierea: „O să aveţi câştig de cauză la fel ca şi FCSB. Meciurile se câştigă pe TEREN şi nu în ziare!” Îi mulţumim, totuşi, lui Florin pentru „atenţionare”, pentru că putem demonstra încă o dată că regulamentele noastre, ca de altfel şi... legile noastre, au destule lacune, lăsând loc la „interpertări”, după... bunul plac, dar în acelaşi timp îi atragem atenţia că a greşit adresa vinovaţilor! Redăm ceva mai jos facsimilul trimis de fostul arbitru dâmboviţean, pentru a lămuri faptul că regulamentul trebuie luat aşa cum este redat şi nu interpretat. Ceea ce ne-a trimis Florin şi se observă clar că este o „notă” din regulamentul Ligii Elitelor U19, valabilă şi la Liga Elitelor U17, juniori U19 şi U17, dar nu şi la Liga Elitelor U15 sau Memorialele Ghe.Ene şi Ghe.Ola. Prin absurd, să zicem că am accepta ideea lui Florin, dar nu şi... confuzia: „nota” din subsol făcând referire la „etapele competiţiei” - respectiv „etapa preliminară” (art.2.1), „etapa regulară” (art.2.2), „etapa zonală” (art.2.3) şi „etapa finală” (art.2.4). Ba mai mult, trimiterea este clară: „jocurile din etapa competiţiei în care este necesară departajarea” şi nu „jocul” unei etape. Cum Memorialul Gheorghe Ola - faza judeţeană a avut doar o singură etapă, normal că se iau „jocurile” - adică cele două - tur şi retur şi nu numai ultimul! Ori art.27.3 din ROAF, precizează negru pe alb, în ordine, criteriile de departajare. Iar dacă şi golaverajul general era acelaşi, se ajungea la „clasamentul fair play”! N-a fost cazul, dar este bine când se termină cu bine, iar faptul că noi încercăm să... reîmprospătăm cunoştineţel privind regulamentele, nu trebuie să supere pe nimeni!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii