sportginpitesti26678Sporting Pitești, echipa dâmbovițenilor Alexandru Bodîrlan (locul 3, în sondajul nostru Omul Anului) și Andrei Nuță, a disputat un nou meci amical, în deplasare la FC Argeș (U19). Vă prezentăm rezultatul, marcatorii și câteva informații de la joc.

 

Echipa dâmbovițenilor Alexandru Bodîrlan (locul 3, în sondajul nostru Omul Anului) și Andrei Nuță a susținut un nou meci amical, de această dată cu FC Argeș (U19). S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș,  după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. De precizat că echipa în care evoluează dâmbovițenii noștri a folosit două formule complet diferite: prima repriză – cei mai buni jucători, în timp ce în partea secundă au intrat fotbaliști mai tineri, chiar și cu doi ani.

Pentru Sporting a marcat Radu Dobrescu, în minutul 18.

Sporting Pitești: Nicolescu Ricardo - Nica Andrei (Nicolae Sebastian), Bodîrlan Alexandru (Tudor David), Maxim Ionuțv (Vasile Alexandru), Eana Leo (Cozma Cristi) – Nuță Andrei, Nedelcu Alex (Crînguș Tudor), Dinu Răzvan, Turcin Codruț (Crăciun Bogdan ) - Găeșteanu Alin (Cercel Mădălin) - Dobrescu Radu.

Partida s-a disputat pe terenul sintetic al celor de la FC Arges

Următorul amical pentru Sporting Piteși, cu FC Dinamo sau Concordia Chiajna.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii