mingefotbalMeciul din campionatul județean al juniorilor A1, de la Viișoara, dintre Olimpicii Ulmi și Unirea Răcari, s-a întrerupt în minutul 25, antrenorul oaspeților retrăgându-și echipa din teren, deși conducea cu 2-0! Motivul? Vezi ce ne-a relatat Dorinel Logofătu - antrenorul Unirii! 



”Am fost nevoit să retrag echipa prin minutul 25, la 2-0 pentru Racari! Înaite de a începe meciul, în timp ce jucătorii mei se echipau la vestiare, a intrat peste noi antrenorul celor de la Ulmi, spunându-ne că o să fim loviți de la genunchi în sus!  Am completat raportul și am anunțat pe cei trei arbitri că am fost amenințati. De la începutul partidei și până la întreruperea meciului, antrenorul gazdelor mi-a înjurat și amenințat jucatorii... La un moment dat a luat o minge și a vrut să-i dea cu ea în față unui jucator de-al meu, fiind văzut și de tușierul Mălău! I-am transmis tușierului să intervină, că nu se mai poate și mi-a spus că a văzut și auzit injuriile și amenițările, spunându-mi să mai aștept. Domnul antrenor a continuat să-și îndemne jucătorii ”să bage material” și să ne rupă... Elevii săi s-au conformat, cu largul concurs al arbitrului de centru! Dacă arbitrul de centru lua atitudine și calma spiritele continuam, dar sincer vă transmit că mi-a fost teamă pentru jucători! Un asemenea antrenor care își îndeamnă elevii la acte de violență... sincer, nu am întalnit! Întrebarea mea este: ce le vor spune părinților tinerii jucători de la Ulmi despre comportamentul antrenorului sau? Țin totuși să felicit un tânăr jucator de la Ulmi, care la un moment dat nu a fost de acord cu "indicațiile" profului sau, spunandu-i: ”lasă-ne să jucam frumos!” Probabil, puștiul are cei șapte ani de acasă!”

Așteptăm și punctul de vedere al antrenorului gazdelor, fiind tare curioși ce l-a determinat, într-un meci de copii, unde evolua campioana județeană en titre, să aibă comportamentul de care este acuzat.

Oricum, vom încerca să aflăm și părerile ”oficiale”, dar până atunci rămânem cu regretul că, din păcate, juniorii au parte de o altfel de ”pregătire”, la început de drum...


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii