mingefotbalNeînvinsă în campionatul județean al juniorilor E, cu 14 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj de excepție, Chindia a ratat până și calificarea în finala zonei, ca să nu mai vorbim de turneul semifinal! Concluzia? Campionatul județean este unul slab și prost organizat!

 

Ceva trebuie făcut în fotbalul dâmbovițean! Prima echipă dâmbovițeană ieșită în competițiile interjudețene a început cu stângul... Neînvinsă în campionatul juniorilor E, cu 14 victorii, din tot atâtea meciuri și un golaveraj care explică slăbiciunea unei competiții sub nivelul celor din alte județe (218-7), Chindia Târgoviște a terminat abia pe locul 3 în grupa B a Zonei 4 - Pitești! În ultimul meci: Corona Brașov - Chindia Târgoviște 5-4. Clasament final: 1.Corona Brașov 7p, 2.Prosport Academy București 6p, 3.Chindia 3p, 4.Dunărea Zimnicea 1p. Astăzi, în finala zonei, pentru un loc la turneul semifinal: Corona Brașov vs Petrosport Ploiești.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii