1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovarapid2020octDambovitapenet, Liga 2 / Echipa lui Nicolo Napoli pare să fie cea mai bună echipă din liga secundă! Ei bine, oltenii au demonstrat-o clar, în meciul cu Rapidul, când trupa lui Nicolo Napoli s-a impus categoric, după un joc dominat încă din start. Oltenii au deschis tabela relativ rapid, în minutul 7, când mingea venită din cornerul executat de Anghelina a fost deviată scurt, cu capul, în plasă, de către Diallo.



Scorul a fost majorat după o cursă pe aripa dreaptă a lui Dragoș Negru (min.22), care a șutat parcă nestringherit în colțul lung, învingându-l pe Tătaru. N-au lipsit nici incidentele: după marcarea primului gol, galeria Peluza Sud ’97, aflată în afara stadionului, a aruncat petarde direct în peluza stadionului Municipal, iar câteva scaune au luat foc. Suporterii oltenilor au făcut deplasarea la acest meci pentru a-și încuraja favoriții din afara stadionului! Scorul pauzei a fost stabilit în cel de-al doilea minut de prelungire, când Negru pasează scurt, Claudiu Bălan preia cu talpa în fața careului mare și trimite plasat, cu latul, lângă bara din dreapta, făcând inutil plonjonul lui Tătaru, 3-0... ”zarurile păreau aruncate”... Și totuși oltenii nu s-au mulțumit cu rezultatul de la pauză, forțând chiar de la reluare, astfel că Robert Răducanu majorează diferența la 4-0 (50): Anghelina centrează din lovitură liberă, lateral dreapta, Robert Răducanu se demarcă singur la prima bară, plonjează și reia cu capul din 8 metri, înscriind la colțul scurt, pe lângă Tătaru! O seară de coșmar pentru Rapid: I.Voicu respinge greșit, iar Cl.Bălan, reia în plasă pentru 5-0! 


FCU Craiova 1948 - Rapid București 5-0 (3-0)
Stadion ”Municipal” Tr.Severin.
Au marcat: Diallo (min.7), Negru (22),Cl.Bălan (45+2), R.Răducanu (40), Cl.Bălan (73)

U Craiova 1948: R.Popa – Paramatti, Gugu (cpt.), Diallo, Huyghebaert – Baeten, Dr. Albu – R.Negru, Anghelina, R.Răducanu – Cl.Bălan. Antrenor: Nicolo Napoli
Rapid: Tătaru – I.Voicu (cpt.), R.Crișan, Nastos, Goge – D.Benzar, R.Costin, Fica – Drăghiceanu, Adr.Bălan, Hlistei. Antrenor: Adrian Iencsi.

Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi) - Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula (ambii din Bucureşti). Rezervă: Sorin Costreie (Buftea). Obs.FRF: Cristian Nica (Ploieşti).

Foto: Digi Sport

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii