1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsi2021iulieDambovitapenet, Liga 1 / Galeria Chindiei va face deplasarea la Buzău în mod organizat, pentru meciul cu Dinamo, programat duminică seară, ora 19.00, în etapa a patra a campionatului Ligii I. "Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor care doresc să efectueze deplasarea la Buzău, pentru a-i susține pe băieții noștri în partida cu Dinamo (duminică, ora 19.00, stadion Gloria).”



”Fanii vor avea transportul gratuit, în baza biletului la meci, plecarea fiind programată duminică, ora 15.30, de la stadionul Eugen Popescu. Înscrierile se fac online, printr-un comentariu la această postare, în limita locurilor disponibile.

IMPORTANT: Accesul pe stadion se face cu respectarea protocolului medical în vigoare (vaccin anti COVID-19, test PCR sau rapid, trecere prin boală în ultimele 180 zile).

Vă așteptăm! Hai Chindia!", au comunicat cei de la club.

La jocul cu Sepsi, primul din organizare proprie cu tribunele deschise, au asistat câteva sute de spectatori. Intrarea generală a costat 15 lei, la fel cum se întâmplă și acum, cu Dinamo.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii