5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

viorelmoldovanweUPDATE - Declarații Viorel Moldovan, Marcel Ghergu, Cristian Stan / Astăzi, Viorel Moldovan a fost prezentat, oficial, ca antrenor al Chindiei Târgoviște. Fostul internațional va fi ajutat de Francisc Dican, un om care a mai colaborat cu CFR Cluj și Dinamo București. Obiectivul Chindiei este clar: promovarea în Liga 1!

Viorel Moldovan este, oficial, antrenorul Chindiei Târgoviște. După o pauză de doi ani, ” Moldo - Gol” - aşa cum este supranumit fostul atacant al „generaţiei de aur” vine la noi cu gânduri mari: promovarea! ”Am urmărit atent Chindia Târgoviște în sezonul precedent. Este o echipă interesantă, care practică un fotbal plăcut. Chindia are potențial. Începem o nouă etapă și imi doresc să practicăm un fotbal de calitate.”Viorel Moldovan.

 

AM AVUT MULTE OFERTE”

Am avut multe oferte. Nu am încheiat niciun contract în ultimii doi ani pentru că nu am vrut eu”, a subliniat Viorel Moldovan.

 

”E NEVOIE DE 3-4 JUCĂTORI”

În momentul de față, Chindia este destul de omogenă. Cred că putem rezolva totul cu 3-4 ”plombe”. E nevoie de asta pentru a ne atinge obiectivul”, a mai adăugat Viorel Moldovan. Noul antrenor al târgoviștenilor a evidențiat o serie de jucători, precum Liviu Mihai, Vătavu, Cherchez și Florea – despre care a spus că îl dorește mult în echipa care va ataca promovarea.

CRISTIAN STAN - ”UNUL DINTRE CELE MAI MARI NUME DE PE BANCA CHINDIEI”

Primarul municipiului Târgoviștei, Cristian Stan, a spus despre Viorel Moldovan că este unul dintre cele mai cunoscute nume care ajung pe banca Chindiei Târgoviște:
”La început de drum vreau să urez succes noii echipe. Viorel Moldovan este unul dintre cele mai mari nume care s-au aflat pe banca Chindiei. Totodată, edilul-șef a subliniat că această modificare în staff-ul echipei nu este o schimbare-sancțiune

MARCEL GHERGU - ”  A FOST DORINȚA LUI NICU CROITORU SĂ PLECE”

Președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, a declarat că dorința lui Nicu Croitoru de a pleca de la cârma echipei îi aparține 100%:
”A fost dorința lui Nicu Croitoru. Nu a vrut să mai continue” .  În altă ordine de idei, Marcel Ghergu s-a arătat încrezător în șansele Chindiei, de a-și îndeplini obiectivul, deși în liga a 2-a au ajuns echipe precum Petrolul Ploiești, U Cluj sau Timișoara. 

CONTRACTUL CU VIOREL MOLDOVAN ESTE PE UN AN, CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE

Înțelegerea dintre clubul târgoviștean și Viorel Moldovan este pe un an de zile, plus posibilitatea de prelungire, cu încă un an, în condițiile în care Chindia va ajunge în Liga 1. 


UNDE VA JUCA CHINDIA

Primarul municipiului Târgoviște promite o expertiză la stadionul ”Eugen Popescu”, după care, în funcție de concluziile evaluării, se va trece la modernizarea arenei, pentru a putea găzdui meciuri de Liga 1.




Mult optimism, astăzi. Vom vedea câte din cele promise la conferința de presă se vor și  concretiza. Până una-alta, îi urăm bun venit lui Viorel Moldovan la cârma Chindiei și așteptăm...rezultatele! 


CINE ESTE VIOREL MOLDOVAN

În primul rând... noul antrenor al Chindiei Târgovişte!... „Moldo - Gol” - aşa cum este supranumit fostul atacant al „generaţiei de aur”, are în palmares 70 de jocuri pentru naţionala României şi 25 de goluri marcate * Are o Cupă a României, cucerită cu Rapid Bucureşti (2006) şi două titluri de campion naţional - unul în Elevţia, cu Grasshoppers Zurich (1998) şi unul în Franţa, cu FC Nantes (2001) * A participat la două ediţii ale Campionatului Mondial (1994 şi 1998) şi două ale campionatului European (1996 şi 2000) * A debutat în Divizia A la 21 octombrie 1990, la Gloria Bistriţa, în meciul de la Ploieşti, cu Petrolul (scor 1-0 pentru Petrolul) * În Divizia A a jucat 175 de meciuri şi a marcat 56 goluri, pentru Gloria Bistriţa, Dinamo Bucureşti, Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti * Peste hotare, a jucat 218 meciuri - marcând 122 de goluri, în ordine, pentru Neuchatel Xamax (32 meciuri - 19 goluri), Grasshoppers Zurich (32 - 27), Coventry City (10 - 1), Fenerbahce (53 - 33), Nantes (69 - 31), Al Wahda (1- 0) şi Servette (21 - 11) * Ca antrenor, din păcate, succesele l-au cam ocolit, ultima „apariţie” fiind pe banca celor de al Auxerre (2016), cu care a retrogradat! * A început ca antrenor la FC Vaslui, apoi a continuat cu St.Roşu Braşov, Rapid Bucureşti * A fost selecţioner al naţionalei U21 şi „asistent” la naţionala României...

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii