1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciracarivisina200Fotbal / Ne aşteaptă un weekend încărcat de meciuri tari, echlibrate, unele chiar cu iz de derbi! Aşa că haideţi să trecem în revistă cam ce ar fi de urmărit pe la noi, în acest weekend, dincolo de Dinamo vs FCSB! Dispute interesante la Ligile 2, 3, 4 și Onoare! 

 

Trebuie să începem cu vizita lui Adrian Bogoi, care vine cu Pandurii, sub Turn! Coborând puţin către eşalonul trei, suntem obligaţi să... urcăm pe Patrana, acolo unde, sâmbătă, de la ora 14,00, „bombonarii” vor da piept cu „lupii galbeni„: FC Pucioasa vs Flacăra Moreni! Liga a 4-a, ne oferă la rândul ei 2-3 întâlniri tari: două - în zona superioară a clasamentului - Roberto Ziduri vs Gloria Corneşti şi FC Bzoaele vs Unirea Răcari, plus unul... „fierbinte” - Viitorul IL Caragiale vs CS Coada Izvorului! Derbi în seria Nord - Onoare, duminică, 11 noiembrie, la Şotânga: Cetatea Târgovişte vs Luceafărul Dărmăneşti!Părerea noastră este că aveţi de unde alege, mai ales dacă vremea încă mai ţine cu fotbalul!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii