1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcarges2113Sportul Snagov are antrenor! La FC Argeș sunt planuri mari! Vezi detalii despre ce își dorește Emil Săndoi pentru sezonul viitor! La ACS Poli Timișoara se așteaptă niște răspunsuri. Noutăți la Sporting Roșiorii de Vede! Zi de zi, vă ținem la curent cu noutăți din ligile naționale! 




FC Argeş Piteşti vrea echipă „satelit” în Liga a 3-a: „Acolo se poate pune bazele construirii unei noi echipe. Din toamnă este posibil să avem şi echipa a doua, pentru că avem dreptul s-o înscriem în Liga a 3-a, conform Regulamentului FRF” (Emil Săndoi - antrenor).

Sportul Snagov are antrenor! Eugen Trică – principal - va fi ajutat de Laurenţiu Diniţă şi Martin Tudor.

ACS Poli Timişoara aşteaptă câte un răspuns de la petroliştii Florin Plămadă şi Arpad Torda.

Sporting Roşiorii de Vede s-a reunit la baza sportivă de la stadionul Municipal, sub comanda lui Ion Ion - principal, Iulian Petre, Dumitru Paciurea şi Eugen Crăciunescu - secunzi. Două noutăţi: atacantul Bădiţă (CSM Olteniţa) şi mijlocaşul Bogdanovic (CSM Suceava).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii