1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2oradea brailaPetrolul Ploiești continuă campania de achiziții! Astra II Giurgiu a început pregătirile! Probleme mari la St. Roșu Brașov. Nici la Dacia Unirea Brăila lucrurile nu par a fi liniștite! Flacăra Horezu a pierdut jucători, dar are și noutăți! 

 

Astra II Giurgiu şi-a reluat pregătirile la Ploieşti, pe stadionul din cartierul “9 Mai”, sub comanda antrenorilor Adrian Senin, Alexandru Frangu şi Octavian Ştef. Printre cei 15 jucători prezenţi la primul antrenament (n.r. - o serie de jucători au fost luaţi în pregătiri la prima echipa, în Antalya şi vor reveni în lot la reîntoarcerea în ţară) şi două noutăţi: portarul Nedelcovic (ACS Poli Timişoara) şi Culda (revenit de la Metaloglobus).

St.Roşu Braşov trece printr-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere financiar, motiv pentru care o parte dintre jucători s-au transferat deja la Olimpic Cetate Râşnov. Printre ei, Sorin Strătilă, Poverlovic şi Ţuţu. La formaţia pregătită de Fl.Dîrvăreanu a ajuns şi Alex Ciocîlteu - disponibilizat de Petrolul Ploieşti.

Petrolul Ploieşti a pus ochii pe mijlocaşul Cristian Puşcaş (25 ani), ajungând deja la o înţelegere. După despărţirea amiabilă de Antonio Cruceru şi Cristian Danci, „lupii galbeni” aveau nevoie de încă un om, alături de grecul Kozoronis, la mijlocul terenului. Mai mult ca sigur, Puşcaş va debuta la Petrolul, sâmbătă, în amicalul cu Petrolistul Boldeşti.

Dacia Unirea Brăila încă are probleme de lot! La antrenamentele conduse de Florentin Petre sunt prezenţi, pe lângă... juniori, doar trei dintre titulari: Moroianu, Niţă şi Pleşa!

Flacăra Horezu şi-a reluat pregătirile sub conducerea lui Adrian Popa (antrenor-jucător). Noutăţi: Andrei Iovan (Hermannstadt II) şi Ştefan Chelcea (SCM Rm.Vâlcea). Plecări: David Oprescu (CSM Slatina) şi Valetin Tîrş (SCM Rm.Vâlcea).

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii