5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

flacara17632Flacăra Moreni a dipsutat, astăzi, ultimul meci de pregătire înaintea debutului oficial, la Corneşti, în etapa a II-a a Cupei României, faza naţională. Intră să vezi rezultatul şi marcatorii din amicalul cu CS Cornu! Au fost patru goluri! 


Flacăra Moreni a disputat ultimul meci de pregătire, înaintea debutului în Cupa României - faza naţională, în compania echipa CS Cornu - Liga A prahoveană, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1). Au marcat: Negrea, Oprea, Rosciugă - pentru morenari, respectiv Gavrilă - pentru prahoveni. Reamintim că miercuri, 15 august, de la ora 17,30, Flacăra Moreni va juca la Corneşti, cu Gloria - în etapa a II-a a Cupei României.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii