1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacara093332Liga 3/ A rămas mai puţin de o săptămână şi pentru Flacăra Moreni, până la reluarea pregătirilor, în vederea abordării cu succes a sezonului competiţional. Intră să vezi ultimele noutăţi şi programul meciurilor de pregătire! Succes, ”lupii galbeni”!

 


Flacăra Moreni îşi va relua pregătirile, aşa după cum s-a stabilit la finele sezonului de toamnă, luni, 21 ianuarie, la baza proprie. Perioada centralizată a pregătirilor se va derula între 4-9 februarie, în plan local, când Flacăra va disputa şi un meci de pregătire cu o selecţionată a juniorilor morenari, în vederea completării lotului.

Primul mical se va juca pe 26 ianuarie, în compania divizionarei D, Unirea Colibaşi. Programul complet al meciurilor amicale, de după ieşirea din cantonament, stabilit de Gabi Paraschiv, este următorul: CSO Teleajenul Vălenii de Munte (16 feb), CS Cornu (20 feb) şi CS Păuleşti (23 feb).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii