1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0001liga1Până la debutul sezonului 2019-2020, în Liga 1, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important! Informații din toate taberele, pentru că, nu-i așa, acum ne interesează foarte mult! Chindia Târgoviște este aici, pe prima scenă fotbalistică a țării! Astăzi, informații dinspre 10 cluburi!

 

CFR Cluj și-l dorește pe Alexandru Ștefan Pașcanu - fundașul lui Leicester (20 de ani), aflat cu naționala U21 a României, la Campionatul European din Italia și San Marino. ”Deocamdata sunt cu gandul doar la națională, nici nu m-am mai gândit la echipa de club sau la ce voi face dupa Euro. Despre FCSB sau CFR Cluj o să mă gandesc dupa ce terminăm campania asta. O să pun atunci totul pe masă și o să văd ce decizie o să iau. Sper să iasă bine și să fie și mai multe opțiuni. Cu cât mai multe, cu atât mai bine”, a declarat Alex Pașcanu / Plecări: Adam Lang, Cristian Bud Cristi Manea (Apollon), Kevin Boli (Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (Raków Częstochowa). Campioana și-a stabilit adversarii pentru cele 5 meciuri de pregătire, din cantonamentul austriac: cu FC Orenburg (locul 7, RUS), St.Roșie Belgrad (campioană - SRB), NK Osijek (locul 3 - CRO), Mlada Boleslav (locul 7 - CZE) și Sparta Praga (locul 3 - CZE).

FCSB. După Marko Momcilovic - diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 si operat in data de 8 mai 2019 și Alexandru Stan - diagnosticat cu leziune degenerativa a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept si condropatie focala condil femural intern de parte dreapta și operat pe 12 martie 2019 (n.r. - ambii urmând să revină după 4 luni de recuperare), marți a fost operat și Harlem Gnohere. Atacantul a fost diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stangă (inguinal disruption) și entezopatie a mușchilor adductori de aceeași parte. Perioada estimată de recuperare a jucatorului va fi de 6-8 săptămâni. A revenit Daniel Benzar împrumutat la Dunărea Călărași. Plecări: Florentin Matei, Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu.

Dinamo. Mijlocașul Ionuț Cioinac (28 ani), care s-a despărțit de Poli Iași, a fost propus de oamenii de fotbal pentru Dinamo, în primul rând pentru că fusese dorit de Eugen Neagoe, la Sepsi! Fanii n-au uitat însă că în 2014, Cioinac a fost dat afară de la Dinamo, după gafele din meciul cu Viitorul (1-2), când a dat un autogol și a făcut un penalti! Noutăți: Robert Moldovan (20 ani, atacant, Petrolul Ploiești). Plecări: Alexander Christovao, Parfait Mandanda (Charleroi).

Viitorul Constanța este clubul cel mai bine reprezentat din Liga 1, la turneul final Euro U21, cu nu mai puțin de 11 jucători crescuți la Academia Gheorghe Hagi! 5 dintre ei joacă în prezent la Viitorul - Ianis Hagi, Virgil Ghiță, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Denis Drăguș, iar alți 6 au crescut la ”Academie”: Tudor Bălăuță, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Alexandru Cicîldău, Cristi Manea și Cătălin Căbuz! Plecări: Tudor Băluță (Brighton).

Astra. Costel Enache a încheiat ”capitolul” Astra Giurgiu! Imediat după ratarea barajului de promovare, Bogdan Lobonț a căzut în dizgrația conducerii ”șepcilor roșii”! Dacă Lobonț nu-și va da demisia, atunci antrenorul va fi demis, locul lui, pe banca tehnică a Universității urmând să fie luat de Costel Enache.

CSU Craiova. Plecări: Florin Gardoș, Andrei Burlacu, Eduard Stăncioiu (retras).

Sepsi Sf.Gheorghe. Noutăți: Horațiu Moldovan (21 ani, portar, Ripensia Timișoara), Risto Mitrevski (27 ani, fundaș, Skopje, MAK - liber de contract). Plecări: Gabriel Moura, Aleksandr Karnitskiy, Ousmane Viera, Igor Jovanovici, Andrei Sîntean, Adrian Rus, Daisuke Sato, Sebastian Rudol.

Gaz Metan Mdediaș. Noutăți: Moussa Sanoh (23 ani, mijlocaș, Poli Iași)

FC Botoșani. Plecări: Diego Fabbrini (ȚSKA Sofia), Andrei Burcă (CFR Cluj), Lorand Fulop (Academia Puskas), Martin Fraisl (Sandhausen).

Poli Iași. Plecări: Andrei Sin (Sepsi), Kamer Qaka (CSU Craiova), Florin Gardoș (CSU Craiova), Andrei Burlacu (CSU Craiova), Ionuț Cioinac, Filipe Nascimento (Levski Sofia), Laurențiu Rus, Mădălin Mihăescu, Gallego.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii