1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalDambovitapenet, Fotbal Județean / Stabilită, inițial, pentru 10 ianuarie, ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița a fost devansată la 6 ianuarie. În altă ordine de idei, a fost fixată data Adunării Generale pentru alegerea președintelui AJF Dâmbovița! Astfel, alegerile ar urma să aibă loc pe 16 ianuarie.



”În ședința Comitetului Executiv întrunită astăzi, 06.01.2021, s-a propus și hotărât ca data alegerilor pentru funcția de președinte al AJF să fie 16.01.2021, la ora 12:00, la Sala Sporturilor, din Târgoviște. Menționăm faptul că Adunarea Generală se va desfășura numai cu acordul instituțiilor abilitate (Direcția de Sănătate Publică și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița).”

Rămâne de văzut dacă cei de la AJF Dâmbovița vor primi avizul DSP! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii