1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400doikestiDambovitapenet, Fotbal Județean / Vorbeam cu doar câteva ore în urmă despre o soluție viabilă privind organizarea campionatelor județene într-o formulă cumva mai strânsă! Iată că Federația Română de Fotbal a transmis Asociațiilor Județene de Fotbal varianta optimă a organizării unor mini-campionate, într-o lună, cu condiția ca o echipă să joace minimum 7 meciuri pentru ca cea mai bună - în speță campioana - să fie acceptată la barajul de promovare în Liga a 3-a. 



AJF-urile trebuie să-și comunice campioana județeană până la data de 8 mai, ora 23:59! Cele 42 de campioane județene vor participa în etapa I a barajului - care se va desfășura în sistem play-off - 21 de jocuri- împerecheri pe criterii geografice, urmând ca în etapa a II-a, învingătoarele să susțină un baraj cu cele mai slabe 21 de echipe din Liga a 3-a - ceea ce înseamnă că la finele sezonului 2020-2021 din Liga a 3-a nu va retrograda nicio echipă direct!

În Etapa I a barajului de promovare/menținere nu vor putea participa structurile sportive care nu dețin personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS.” Din noul regulament, reiese că sezonul viitor al Ligii 3, ediția 2021/2022, va avea tot 100 de echipe în componență, însă modul său de desfășurare încă nu este cunoscut. FRF poate decide orice, oricând.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii