1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dinamochindiamai2021Dambovitapenet, Liga 1 / Fotbalul din România este și el afectat de restricțiile care intră în vigoare de astăzi, pe fondul creșterii accelerate a numărului de cazuri covid-19, din ”valul 4”. Astfel, pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile, meciurile se vor juca fără spectatori. Asta după ce, în ultima vreme, au existat mai multe scenarii pentru accesul publicului, condiționat de certificatul verde în funcție de incidența din localitatea unde s-a jucat meciul.

Situația va fi reanalizată spre finalul lunii noiembrie. Chindia, de exemplu, va susține cel puțin două meciuri de pe teren propriu fără spectatori, vorbim aici despre cele cu Gaz Metan Mediaș (etapa 15) și Rapid (etapa 16).

Foto: AFC Chindia 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii