5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pucioasaflacaramoreni2020august2Dambovitapenet, Liga 3 / Vineri și sâmbătă sunt programate meciurile primei etape în seria a 4-a din Liga a 3-a, în care evoluează cele două echipe dâmbovițene – FC Pucioasa și Flacăra Moreni. Ei bine, tragerea la sorți a decis ca ai noștri să joace în deplasare – ”bombonarii” la satelitul FCSB – ului, iar ”lupii galbeni” – aflați în pragul centenarului, la Popești- Leordeni. 

În seria a 4-a, lupta la promovare se anunță interesantă, cu atât mai mult cât printre formațiile participante le regăsim pe Astra și FCSB II

Să sperăm că ambele formații vor debuta cu dreptul!
În această vară, Gabi Paraschiv a fost tranșant, în cazul în care Flacăra nu va face pasul spre Liga a 2-a se va despărți de gruparea care l-a adus în fotbalul mare.

De partea cealaltă, suntem nerăbdatori să vedem dacă Pucioasa va mai reuși figura din sezonul trecut, atunci când s-a luptat pentru promovarea în Liga a 2-a. 

Vineri, 26 august, ora 18.00
FCSB II - FC Pucioasa
Real Bradu – Astra


Sâmbătă, 27 august, ora 18.00
SC Popești Leordeni – Flacăra Moreni
Muscelul C-lung Muscel – Unirea Bascov
CS Dinamo București – CS Tunari

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii