1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal34453Prima etapă din play-off-ul Ligii Companiilor este, deja, la capitolul statistică. IPA a defilat în primul joc, Kablutrnonik a plecat în urmărirea liderului, iar campioana a ratat primul succes, cu Postelnicu și Cătălin Șerban…accidentați. Vezi informații despre fiecare joc în parte.

 

 

IPA – PRO PATRIA 10-3 (5-1)
Au marcat: Ionuț Radu (3), Matei Bogdan (2), Laurențiu Neagu (2), Gilbert Cucuteanu, Costin Gae, Daniel Gae / Ionuț Văduva, Romeo Ristoiu, Dragoș Săpunaru.
Greșeli de echipă: 7-4

Laurențiu Neagu este cel care a marcat primul gol din play-off-ul Ligii Companiilor. Altfel, un joc la discreția liderului, care, până la pauză, reușea să marcheze de cinci ori. Ionuț Radu și-a mai trecut în cont trei reușite și, cu fiecare etapă trecută, se pare că devine favorit la câștigarea titlului de golgheter. Mai sunt încă nouă etape, timp suficient să se mai întâmple multe...

De partea cealaltă, Pro Patria a venit la joc în efectiv complet, dar, din păcate pentru băieți, nu au putut ține pasul cu liderului. Chiar și așa, remarcăm, nu prima dată, atitudinea celor de la Pro Patria, care demonstrează că jocul de minifotbal înseamnă în primul rând distracție.

 

KABLUTRONIK – DEDEMAN 6-4 (4-0)
Au marcat: Robert Mădăran (3), Gabriel Cobori (2), Iulian Tronaru / Răzvan Furcoiu (3), Valentin Oprescu
Greșeli de echipă: 5-2

Un meci cu două reprize diametral opuse! Prima parte a fost la discreția gazdelor, care au marcat de patru ori. În partea secundă, pe fondul relaxării celor de la Kablutronik, băieții de la Dedeman au început să puncteze! Cu siguranță că dacă ar fi jucat mai concentrați încă de la începutul jocului, altul ar fi fost scorul final. Până la urmă o victorie pe deplin meritată a celor de la Kablutronik. Lupta pentru titlul se anunță a fi una…încinsă! Lucru care nu poate decât să ne bucure!

 

KRUK – SPITALUL 2-5 (1-1)
Au marcat: Adrian Păunescu, Gabriel Duțu / Florin Lețu (3), Sorin Didă, Iulian Enache
Cartonașe galbene: / C. Dumitrescu, T. Cârlan
Greșeli de echipă: 6-7

A fost cel mai disputat joc al zilei! În primul rând prin prisma numărului total de greșeli. În cele din urmă a câștigat Spitalul, care s-a așezat mai bine în repriza secundă. Totodată, Lețu a ieșit din nou la rampă, fiind unul dintre jucătorii care a înclinat, serios, balanța! De partea cealaltă, Kruk-ul a rezistat doar o repriză. La pauză era egal… În opinia noastră s-a simțit lipsa lui Cătălin Șerban. Ca un făcut, nici Theo Postelnicu nu a putut face parte din lotul aliniat la startul partidei. Chiar și așa, ar fi nedpret să luăm din meritele oaspeților care au jucat mai bine. Campioana, chiar dacă a pierdut în primul meci, nu renunță la luptă și va încerca să se apropie, serios, de primele poziții.

 

Înscrie-te în Campionatul Județean de Minifotbal Dâmbovița, sezonul 2018-2019!
Detalii pe linkul de mai jos:
http://dambovitapenet.ro/dbpnt-special/4814-inscrie-te-cu-echipa-ta-in-campionatul-judetean-de-minifotbal

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii