0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci0003titudeplasareNe-au întrebat câţiva dintre cititorii noştri dacă într-adevăr din Liga a 4-a, la finele actualului sezon competiţional, vor retrograda în Onoare patru echipe, în ideea „rezervării” unui loc pentru Urban Titu – formație care s-a retras din campionat. Aşa că haideţi să vedem ce spune regulamentul.

 

Regulamentar, orice sistem competiţional nu se poate schimba decât după un an „pregătitor”: o eventuală schimbare a sistemului competiţional al campionatului judeţean nu se poate face decât începând cu sezonul 2019-2020, după aprobarea de către Adunarea Generală şi Comitetul Executiv a noii variante. Aşa că la finele sezonului 2017-2018, din Liga a 4-a, vor retrograda ultimele 3 clasate, respectiv ocupantele locurilor 16, 17 şi 18 * Dacă echipa campioană judeţeană, nu va promova în Liga a 3-a, în urma barajului din vară, iar din Liga a 3-a, nu va retrograda nicio echipă dâmboviţeană (n.r. - FC Aninoasa sau Flacăra Moreni - ceea ce nu ne dorim), vor retrograda tot ultimele 3 clasate. Dacă echipa campioană judeţeană promovează în Liga a 3-a, în urma barajului, din Liga a 4-a vor retrograda doar ultimele două clasate - respectiv ocupantele locurilor 17 şi 18. În oricare dintre situaţiile de mai sus, promovează din Onoare în Liga a 4-a, 3 echipe - respectiv câştigătoarele celor 3 serii - Nord, Sud şi Vest.

Referitor la o eventuală promovarea directă în Liga a 4-a a echipei Urban Titu - iată ce spune Regulamentul Disciplinar al FRF, la art.79.8, coroborat cu art.79.14:
Art.79 / Regulament Disciplinar

8.Retragerea unei echipe de seniori din campionat, după începerea acestuia, se constată de către Comisia de disciplină ca urmare a înştiinţării transmisă de clubul în cauză, semnată de unul dintre împuterniciţii săi. Echipa respectivă va fi sancționată în conformitate cu dispozițiile art. 79 alin. 14 de mai jos.

14.Neprezentarea la două jocuri din cadrul aceleiaşi ediţii a campionatului de seniori , retragerea sau excluderea unei echipe după începerea campionatului, va fi sancționată cu retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de asociația județeană de fotbal pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză.

No comment!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii