1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001tivbranesti2Zilele trecute, în diverse medii, s-a încercat o apropiere între minifotbal și fotbal! Minifotbalul este un sport independent, care nu are nicio legătură cu fotbalul „păstorit” de mai marii de la AJF Dâmbovița! Campionatele de minifotbal, derulate la baza sportivă Hooligans, sunt organizate, exclusiv, de Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița, sub tutela Federației de Minifotbal din România! Minifotbalul este un sport curat, nepătat de blaturi și interese meschine! Și așa va rămâne!

 

Minifotbal înseamnă în primul rând mișcare și distracție! Sportul de pe terenul sintetic se bazează pe principiul fair-play-ului! Minifotbalul este un sport independent și nu are nicio legătură cu fotbalul de masă. Poate doar că unii jucători aleg să joace atât la minifotbal, cât și la fotbal. În județul nostru, competițiile de minifotbal sunt organizate, exclusiv, de Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița, sub tutela Federației de Minifotbal din România!

În ultimele zile, în anumite medii s-a încercat transferarea unor probleme din fotbalul mare în cel pe terenul sintetic! Pe această cale, reprezentanții Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița fac următoarele precizări: “Minifotbalul este un sport independent. Nu avem nicio legătură cu fotbalul organizat de AJF Dâmbovița. Competițiile noastre sunt organizate într-o bază 100% privată. În orice campionat ne bazăm în primul rând pe fair-play. În aceste condiții aș vrea să fac un apel către toate instituțiile de presă din Dâmbovița, pe care le rog să nu mai asocieze în vreun fel cele două sporturi. Mai mult, aș dori să nu mai fie speculate deciziile care sunt luate la noi. Ele fac parte dintr-un proiect privat! În al doilea rând, aș vrea să precizez că în campionatele noastre nu vom tolera, sub nicio formă, actele de indisciplină, lipsite de fair-play sau care pot aduce atingere organizatorilor ori celor care practică minifotbalul. Mai mult, vom merge până la excluderea din competițiile de minifotbal a persoanelor care, într-un fel sau altul, încearcă să umbrească ceea ce întâmplă în competițiile noastre. Nu în ultimul rând, aș vrea să le transmit celor care au avut probleme în fotbalul mare că nu vor fi acceptați în campionatele noastre. Minifotbalul este un sport curat! Și așa va rămâne! ” - Cosmin Stoican, președintele Asociației Județene de Minifotbal Dâmbovița

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul  dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii