1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetateaungureniAstăzi, pe stadionul Petrolul, din Târgoviște, am fost prezenți la un meci din 16-imile Cupei României. S-au întâlnit băieții de la Cetatea Târgoviște cu cei de la Unirea Ungureni. Vezi marcatorii și detalii de la joc! Plus GALERIE FOTO! 

 

Cetatea Târgoviște – Unirea Ungureni 0-4 (0-2)

Au marcat: Lețu (min. 3, 71, 87) și Dumitru (31)

A fost un meci în care s-a văzut diferența de valoare dintre cele două formații, mai ales în prima parte a jocului. Oaspeții au deschis, rapid, scorul, prin Lețu (min. 3). Ușor-ușor, partida s-a mai echilibrat, după care fotbaliștii lui Remus Gîlmencea au trecut, din nou, la cârma jocului, pe finalul primului mitan. Dacă prima repriză s-a jucat pe...uscat, a doua a fost cu...ploaie! Mai ales vreo 15 minute, când fotbaliștii au fost răcoriți ca-n timpul verii...

Inițial, Bogdan Marius a dat indicații de pe marginea terenului. Asta până în minutul 60, când nu a mai rezistat și a intrat în joc!

Ca un fapt amuzant, prima repriză a durat fix 45 de minute, în timp ce partea secundă a fost de 44 de minute și 41 de secunde! Sigur, ceasul arbitrului este cel care contează. Pe de altă parte, la 4-0 și cu nori deasupra capului... toată lumea aștepta finalul.

Oricum, arbitraj bun făcut de cei trei delegați la acest joc. Poate doar o singură fază controversată, pe finalul jocului, atunci când unul dintre asistenți a semnalizat ofsaid, inexistent în opinia noastră. La doar două minute după acest moment, Lețu a scăpat din nou singur și a marcat pentru 4-0.

Fair-play total din partea celor de la Cetatea, joc bun al divizionarei D și o seară relaxantă pentru cei 20-30 de spectatori prezenți la meci.

Clik pe linkul de mai jos, pentru a vedea o galerie foto de la meci
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1648060071979723

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii