1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001matasaru23„Sincer, nici nu ştiu ce am de făcut! Ca de fiecare dată, îmi vine să renunţ, fiind singur, dar până la urmă fac ce fac şi revin lângă băieţi! Dacă va fi nevoie, voi juca şi la Titu sau Găeşti!”, ne-a declarat Mihăiţă Ene - antrenorul Progresului Mătăsaru.

 

Ca de fiecare dată, Progresul Mătăsaru nu se grăbeşte cu reluarea pregătirilor. Când l-am contactat pe „Ţuchi” Ene, acesta se afla pe... combină, în plină campanie de recoltare a grâului! „Sincer, nici nu ştiu ce am de făcut! Deocamdată aştept alocarea bugetului pentru noul an competiţional, de către primărie, după care vom vedea ce avem de făcut. Deşi am zile când îmi vine să renunţ, revin de fiecare dată - nu pot să-i las pe băieţi! N-a plecat nimeni, dar ne mai trebuie vreo 3-4 jucători pentru a întări echipa. În privinţa bazei sportive, ar mai fi câte ceva de „finisat”! Dacă AJF se ţine de cuvânt, nu văd cum primăria s-ar da înapoi să tragă curentul în vestiare - mai ales că avem „lucrarea la intrare”. Nici în privinţa apei n-o să fie prea mari probleme, în afara... încălzirii! Oricum, să vedem ce va stabili „comisia de omologare”, pentru că doar ceva peste jumătate dintre echipe se încadrează în condiţiile impuse. Şi până la urmă nu este un capăt de ţară, dacă nu suntem gata până la prima etapă, jucăm la Titu, la Găeşti! De ce să ne facem probleme... degeaba!”, ne-a declarat Mihăiţă Ene, de altfel extrem de optimist privind omologarea bazei sportive de la Poroinica, aceeaşi pe care va juca în Liga a 5-a, duminica, Viitorul Tomşani - nou promovată.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii